Helden wint in Beringe

di 14 nov., 09:53 Voetbal
Afbeelding

Op een zwaar veld in Beringe behield Helden zondag 12 november zicht op de koppositie door met 1-5 te winnen van BEVO. De thuisploeg, die verre van compleet was, kwam duidelijk kwaliteit tekort tegen het gedreven Helden.

Binnen het eerste half uur leidden twee goede aanvallen tot 0-2. Beide malen was Ruben Hermans de doelpuntenmaker, na assists van respectievelijk Sef Arts en Rob van der Sterren. Direct na rust had Helden de wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar in de tegenaanval was het juist BEVO dat toesloeg middels een prima doelpunt van Sam van Rijt. Echt spannend werd het toch niet omdat Sef Arts binnen vijf minuten een fout van de (reserve)doelman afstrafte: 1-3.

Met nog zo’n twintig minuten op de klok moest BEVO meer risico gaan nemen. Dit betekende meer ruimte voor de snelle aanvallers van Helden. Ruben Hermans miste echter de kans op zijn hattrick door over te schieten. In de laatste tien minuten was het toch nog twee raak aan Heldense kant. De 1-4 was een eigen doelpunt na een goede actie van Rens Janssen. De 1-5 was een intikker van de ingevallen Joep Lenders, die op de juiste plek stond na een scrimmage.

Tekst: VV Helden