Limburgse kampioenen bij SC Pareja

ma 25 mrt, 16:17 Turnen
Afbeelding

SC Pareja reisde zaterdag 23 en zondag 24 maart af naar Oirsbeek. Daar stonden de finales van de Limburgse kampioenschappen voor de meerkamp en teams op het programma.

Zaterdagochtend gingen de wedstrijden van start met junioren supplement E (Janne en Sanne) en senioren supplement E (Joeske). Sanne werd Limburgs kampioen, Janne eindigde als tweede en Joeske als derde.

In wedstrijd 2 was het de beurt aan Pim en Lara bij jeugd supplement E en Lisa en Emie bij jeugd supplement G. Uiteindelijk werd Pim Limburgs kampioen. Lara behaalde een 18e plek. Emie en Lisa eindigden respectievelijk als 10e en 20e.

In wedstrijd 3 stond een groep meiden jeugd supplement F in de finale. Lize C werd 2e, Juulke 3e, Jans 9e, Evi 13e, Lize 17e en Juul 22e. In de laatste wedstrijd van de dag werd Meike bij de junioren supplement F Limburgs kampioen. Lara eindigde als 4e, Sophie als 5e, Emma als 6e, Fenna als 10e en Pleuntje als 14e. Bij de senioren supplement D werd Tessa 14e, Linda 16e, Evi 20e, Tooske 21e en Julia 22e.

Op zondag turnden Emie en Lisa met het team van supplement G samen met Horn, Landgraaf en Kessel hun finale. Als team behaalden ze een derde plaats. In wedstrijd 2 hadden twee teams van Pareja supplement F zich geplaatst voor de finale. Jans, Lize en Juulke werden samen met Kessel en Horn tweede. Het andere team, bestaande uit Meike, Sophie, Fenna, Lara en Emma werd derde.

In de laatste wedstrijd turnden Evi en Maud hun meerkamp bij niveau 4. Evi werd Limburgs kampioen; Maud eindigde als vijfde. In dezelfde wedstrijd turnde nog een team van supplement F zijn finale. Juul, Lize, Jevi, Pleuntje, Milou l en Evi behaalden een derde plaats.


Tekst: SC Pareja