Voorwedstrijd SC Pareja in Panningen

21 nov 2023, 09:51 Turnen
RemasterDirector_1a5c03258
RemasterDirector_1a5c03258

SC Pareja organiseerde zaterdag 18 en zondag 19 november de eerste voorwedstrijd van dit seizoen. Aan deze goed verlopen wedstrijd nam ook een aantal eigen leden deel.

Op zaterdagochtend in wedstrijd 1 beten de senioren supplement D het spits af voor hun eerste individuele wedstrijd. Die verliep niet geheel vlekkeloos, maar dat lag zeker niet aan de inzet. Lynn eindigde als 7e, Selina als 11e, Tessa als 19e, Evi als 23e, Julia als 27e en Linda als 30e.

In wedstrijd 2 turnden de twee junioren supplement D hun eerste wedstrijd. Ze gingen goed gefocust van start en hielden dat de gehele wedstrijd vol. Uiteindelijk werd Lincy negende en Guusje elfde.

In wedstrijd 3 was het de beurt aan het team niveau 5A. Voor enkele teamleden was het extra spannend omdat het hun eerste wedstrijd was. Yoann, Suus, Lieke, Chelsey en Fleur turnden een superwedstrijd. Ze werden met acht punten verschil eerste.

In wedstrijd 4 trad het supplement F team 2 aan. Dit bestaat uit Lize, Pleuntje, Jevi, Juul en Evi. De meiden turnden allemaal een mooie wedstrijd. Als team eindigden ze als tweede. Bij de individuele uitslag mocht Lize Coppus het podium betreden voor de tweede plaats.

Op zondagmorgen turnde een team van niveau 6, bestaande uit Suus, Sofie, Kate, Flore en Felin, haar allereerste wedstrijd. Ondanks de zenuwen maakte het vijftal geen grote fouten. Een verdiende tweede plaats was de beloning.

Tekst: SC Pareja