SC Pareja opnieuw succesvol op voorwedstrijden

do 8 feb, 17:00 Turnen
Afbeelding

Een aantal leden van SC Pareja reisde zaterdag 3 en zondag 4 februari af naar Horn voor weer een nieuwe voorwedstrijd. Daarbij werden enkele aansprekende resultaten geboekt.

Op zaterdagochtend begonnen beide supplement D-teams. Team 1 (bestaande uit Lincy, Selina, Linda, Julia en Mirthe) eindigde als vijfde, team 2 (Lynn, Tessa, Evi, Tooske en Guusje) als negende. Beide teams behaalden onvoldoende punten om door te mogen naar de halve finale landelijk.
In wedstrijd twee turnde het team supplement G (Lisa, Emie en Pien) eindelijk zijn eerste wedstrijd. Het team werd negende en individueel mocht Emie Kersten het podium op voor de derde plaats. In dezelfde wedstrijd turnde team 5A (Yoann, Lieke, Suus, Chelsey en Fleur) zijn tweede wedstrijd. Deze dames eindigden zowel in de wedstrijd als bij de seizoensuitslag als tweede.
Op zondagochtend was het de beurt aan Pim en Lara. Zij vormen samen met Horn een team. In supplement E werden ze als team werden derde. Individueel mocht Pim het podium op voor de tweede plaats.

In de laatste wedstrijd van dit weekend turnden Joeske, Janne, Sanne, Mirthe en Renske ook in supplement E hun derde wedstrijd. Als team eindigden ze met afstand op de eerste plaats. Individueel was er een tweede plek weggelegd voor Sanne en een eerste voor Joeske.

Tekst: SC Pareja