Fraaie prestaties SC Pareja in Piushof

wo 28 feb, 09:11 Turnen
Afbeelding

SC Pareja had zaterdag 24 en zondag 25 februari een thuiswedstrijd: KSV Kessel organiseerde de vijfde voorwedstrijd in Piushof Panningen. De turnsters van SC Pareja wisten weer een aantal aansprekende resultaten te boeken.

Op zaterdag turnde het team supplement F (Jevi, Milou, Evi, Pleuntje, Lize en Juul) zijn tweede voorwedstrijd. Als team werden deze dames eerste. Individueel behaalde Lize Coppus de eerste plaats. In dezelfde wedstrijd werd team niveau 5C (Lynn, Lisa, Elin, Demi en Keet) tweede. In de seizoensuitslag eindigde dit team als derde. In de derde wedstrijd reikten de meiden van supplement G (Emie, Pien en Lisa), die samen met Horn en Landgraaf een team vormen, als team tot een eerste plaats. In de laatste wedstrijd van de dag won team niveau 4 voor de derde keer op rij. Bovendien werd het ook nog eens seizoenskampioen.

Op zondag was het in de eerste wedstrijd de beurt aan het supplement F-team (Lara, Sophie, Meike, Emma en Fenna). Ook dit team wist een eerste plaats te bemachtigen. Individueel behaalde Fenna Snijkers de derde plaats en Meike Thijssen de eerste. In de tweede wedstrijd trad het team van supplement F (Juulke, Lize en Jans) aan. Zij vormen samen met Horn en KSV een team. Als team behaalden behaalden zij een tweede plaats. Daarnaast was er voor Juulke Teeuwen een derde plaats weggelegd in het individueel klassement. In dezelfde wedstrijd turnde het team van niveau 6 (Sofie, Flore, Felin, Kate en Suus) zijn tweede wedstrijd. Deze dames eindigden als tweede in de wedstrijd en eveneens als tweede in de seizoensuitslag. In de laatste wedstrijd van het weekend turnde team 5B (Maud, Vera, Saar, Juul, Jill en Kenzy-rose) eveneens zijn tweede wedstrijd. Ook dit team werd zowel tweede in de wedstrijd als bij de seizoensuitslag.

Tekst: SC Pareja

Afbeelding