Succesvol weekend voor SC Pareja

22 jan 2024, 09:46 Turnen
Afbeelding

Een groot aantal leden van SC Pareja reisde zaterdag 20 en zondag 21 januari af naar Brunssum voor de derde voorwedstrijd van dit seizoen. Daarbij viel de turnclub opnieuw in de prijzen.

In wedstrijd 2 turnden de twee supplement E teams van SC Pareja hun derde wedstrijd. Het team in poule 1 (Joeske, Sanne, Renske, Janne en Mirthe) behaalde de eerste plaats. In poule 2 eindigde het team van Lara en Pim (die samen met Horn een team vormen) als tweede. Bij de individuele uitslagen was er in poule 1 een eerste plaats weggelegd voor Sanne Minten en een derde plaats voor Joeske van Lent. In poule 2 eindigde Pim Maessen als tweede.

Op zondagochtend turnde het niveau 5 team (Keet, Demi, Elin, Lynn en Lisa-Sophie) zijn eerste wedstrijd. Voor twee meiden was het zelfs hun allereerste wedstrijd. Dit team sleepte een tweede plaats in de wacht.

In dezelfde wedstrijd hadden de senioren divisie 4 supplement D hun tweede plaatsingswedstrijd van dit seizoen. Daarin eindigde Tessa als negende, Linda als twaalfde, Evi als zestiende, Julia als eenentwintigste en Tooske als tweeëntwintigste. Zij moeten nu afwachten wie zich heeft geplaatst voor de halve finale.

In wedstrijd 3 turnde het team van niveau 4 (Evi, Eva, Isa, Anne, Karlijn en Maud) zijn tweede wedstrijd. In een deelnemersveld van vijf teams eindigde het met afstand als eerste. Bij de junioren divisie 3 supplement D turnden Guusje en Lincy hun tweede wedstrijd. Lincy werd vierde en Guusje vijftiende. Ook voor hen is het nu afwachten of ze zich plaatsen voor doorstroming.

Tekst: SC Pareja