Succesvol weekend voor SC Pareja

9 feb. 2023, 15:10 Turnen
Afbeelding

Turnvereniging SC Pareja nam zaterdag 4 en zondag 5 februari deel aan wedstrijden in Horn. Opnieuw werden enkele puike resultaten geboekt. 

Zaterdag 4 februari trad het team van suppl E, dat bestaat uit Tessa, Lynn, Sanne, Renske, Mirthe en Janne, aan voor zijn derde voorwedstrijd. Na twee eerste plaatsen in de voorgaande wedstrijden lag de druk ditmaal hoger. Toch bleven de meiden er heel rustig onder en turnden ze een prachtige wedstrijd. Ook nu weer werden ze eerste. Dit betekent dat ze verzekerd zijn van een plaats in de teamfinale. Bij de individuele uitslag mocht Sanne het podium beklimmen voor de derde plaats en Mirthe voor de tweede. 

Zondag 5 februari turnde het team van suppl F zijn tweede teamwedstrijd. Vorige keer was dit team, dat bestaat uit Tessie, Lara, Sophie, Fenna, Meike en Josie, als tweede geĆ«indigd. Het beoogde doel voor deze wedstrijd, een eerste plaats, werd bereikt. Dit ondanks het tussentijds afhaken van Tessie door een blessure. Bij de individuele uitslag was het hele podium gevuld met leden van Pareja: Sophie (1), Fenna (2) en Lara (3). 

Tekst: SC Pareja