Steeds meer degradatiezorgen voor Grashoek

ma 11 mrt, 10:00 Voetbal
Afbeelding

Grashoek leed zondag 10 maart in eigen huis een pijnlijke 0-2 nederlaag tegen hekkensluiter SV Lottum-GFC’33. De geelzwarten zijn inmiddels afgezakt naar een directe degradatieplaats.

Het strijdplan van Grashoek kon al na twee minuten de kast in toen de bal op de stip ging na een ongelukkige handsbal. Dion Coort scoorde de 0-1. Zes minuten later werd het zelfs 0-2 door Pim Kleeven. Hierdoor werd de klus wel heel erg zwaar voor Grashoek.

Uiteindelijk duurde het zo’n half uur voordat Grashoek echt hersteld was en het op zoek kon gaan naar de aansluitingstreffer. De grootste kans hierop kreeg Remueldo Boermans toen hij door Wouter van der Sterren vrij voor het doel werd gezet. Zijn inzet ging echter naast. Pal voor de rust was Coen Gommans eveneens dicht bij een goal toen hij bij de tweede paal vrij kon inkoppen. De hoek was evenwel te klein om doelman Wilmer te verschalken.

Ook na de rust ging Grashoek door met aanvallen. Er werd vooral gezocht naar de Grashoekse luchtmacht. Die kwam met kopballen enkele malen dichtbij een doelpunt. Maar Ivan Muchak lukte het niet om met zijn inzetten doelman Wilmer te passeren. De ene keer dat dat wel lukte stond een verdediger op de lijn die een zeker doelpunt kon voorkomen. Ook Coen Gommans kreeg twee goede kopkansen. Hij kon de ban evenmin breken. Hetzelfde gold voor Wouter van der Sterren die met een vrije trap de doelman probeerde te kloppen. In de laatste minuten maakte Rens Hermans nog zijn debuut bij Grashoek, maar het heilige vuur was toen al langzaam gedoofd.

Tekst: John Janssen / SV Grashoek