Onnodig verlies MVC’19 tegen Melderslo

27 nov 2023, 13:18 Voetbal
Afbeelding

MVC’19 heeft zondag 26 november met 1-0 verloren van Melderslo. Beiden ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar en een gelijkspel was terecht geweest, maar MVC’19 kon voor de vierde achtereenvolgende maal geen doelpunt maken.

Aan het begin van de wedstrijd deden zich nog weinig kansen voor. In de 19e minuut pikte Teun Peeters een te korte terugspeelbal van Lano Engels op keeper Rick van der Zee op, waarna hij simpel de 1-0 kon binnenschieten. Pas na een half uur kreeg MVC’19 via Koen Boots een kans, maar zijn bal miste de snelheid om de keeper te kunnen verschalken. In de 36e minuut kreeg MVC’19 twee dotten van kansen. De eerste was voor Yannick Muijsenberg. Daarna schoot Luuk Peeters op de paal en Koen Boots in de rebound naast. Drie minuten later wist Rick van der Zee aan de andere kant de bal met de voet te redden. In de 42e minuut viel een corner van Melderslo via de vingertoppen van Rick van der Zee bijna in de goal. Een minuut later moest de doelman opnieuw aan de bak. In de blessuretijd van de eerste helft werd een corner van Jort Nijssen door een Melderslose verdediger over het eigen doel gekopt.

Aan het begin van de tweede helft vielen er weinig kansen te noteren. Na 65 minuten haalde Dennis Bouten een niet te missen kans van Melderslo van de lijn. MVC’19 ging naarstig op zoek naar de gelijkmaker. Melderslo bleef gevaarlijk in de counter. In de 72e minuut leverde dit bijna de 2-0 op. Vlak voor tijd kregen Koen Boots, Daan Peters en Renzo Delissen nog grote kansen, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit.

Tekst: Peter van Diepe / MVC’19