Baarlo wint overtuigend van HEBES

31 okt 2023, 17:24 Voetbal
Picasa
Afbeelding

Met een 5-0 zege op HEBES, de fusieploeg uit Heel/Beegden, heeft Baarlo zondag 29 oktober een passend vervolg gegeven aan de uitstekende competitiestart. In de eerste helft stelde Baarlo al orde op zaken met drie treffers. Daar voegde het in de tweede helft nog twee treffers aan toe.

Voor de vierde maal in vijf duels wonnen de roodzwarten en bleef het Baarlose doel van tegentreffers verschoond. De eerste doelkans was weliswaar voor de gasten, maar het was Baarlo dat halverwege de eerste helft de leiding nam. Op pad gestuurd na een splijtende pass van Sander Gulev maakte Siem van Hees het buitenkansje vrij voor doel koeltjes af: 1-0. Nauwelijks drie minuten later zette Kay Nellen vanaf de penaltystip de 2-0 op het scorebord. Nog voor rust zette Freek Berghuis na een fraaie rush en dito treffer Baarlo in een zetel voor de winst: 3-0.

HEBES wist de hechte Baarlose defensie nauwelijks in de problemen te brengen, niet voor en niet na rust. Door doelpunten van Laurents van den Ham, na een fraaie individuele actie, en een doeltreffende kopbal van Roel Bouten na een hoekschop kwam uiteindelijk een overtuigende 5-0 zege voor Baarlo tot stand.

Tekst en beeld: Len Gielen / VV Baarlo