Baarlo klopt Reuver in eerste bekerduel

7 sep 2023, 12:14 Voetbal
Picasa
Afbeelding

Het seizoen 2023-2024 is voor het herenteam van VV Baarlo officieel van start gegaan met een 3-0 zege in het bekerduel tegen vierdeklasser Reuver. Met name gezien de kansen in de 2e helft had die zege hoger kunnen uitvallen.

Al na een minuut of 6 kon er gejuicht worden door de Baarlose supporters langs de lijn. Uit een vrije trap van Maikel van Erp caramboleerde de bal via de Reuverse spelersmuur voor de voeten van Jordi Peeters, die met een simpele intikker Baarlo op een 1-0 voorsprong zette. In het verdere verloop van de eerste helft golfde het spel redelijk op en neer, maar zonder echte doelkansen voor beide ploegen.

Na rust domineerde Baarlo hetgeen al binnen een kwartier tot twee treffers leidde. Op aangeven van Sander Gulev was het opnieuw Jordi Peeters die al vroeg in de 2e helft een prima opgezette aanval doeltreffend afrondde: 2-0. Nauwelijks 6 minuten later was het Siem van Hees die dwars door de Reuverse defensie de assist afleverde op Badr Benouar, die koeltjes de 3-0 binnen schoot. Het laatste half uur leverde nog een aantal doelkansen op voor een nog grotere eindstand voor Baarlo, maar was het kruit blijkbaar verschoten

Kermiszondag 10 september is SV Blerick, dat Hegelsom overtuigend met 4-1 versloeg, tegenstander in het 2e duel in deze bekerpoulefase. Aanvang 13.00 uur op Sportpark ’t Saorbrook in Blerick. Dit duel lijkt de eerste serieuze test te worden voor de roodzwarten.

Tekst: Len Gielen