Clubkampioenschappen SC Pareja

5 jun. 2023, 09:24 Turnen
Afbeelding

SC Pareja hield vrijdag 2 en zaterdag 3 juni zijn clubkampioenschappen. Elke deelnemer kon een medaille winnen.

Op vrijdag 2 juni vonden onder grote publieke belangstelling de clubkampioenschappen van de middenbouw niveau 4, 5 en 6 plaats. De zaal was opgesplitst in sprong en balk in de danszaal en brug en vloer in de turnzaal. Bij niveau 4 mocht Evi Engels het hoogste podium betreden, bij niveau 4 Karlijn Verheul en Evan Munöz en bij niveau 6 Jill Adriaans. Evi Engels werd tot clubkampioen uitgeroepen.

Daarna was het de beurt aan de bovenbouwturnsters in de supplementen F, G, E en D. Bij supplement F en G was het hoogste podium weggelegd voor Lize Coppus, bij supplement E voor Tessa Deckers en bij D voor Gielke Verhaeg. Tessa Deckers werd hier uitgeroepen tot clubkampioen.

Zaterdag was het de beurt aan de onderbouwturnsters van 2016 en 2017. Voor iedereen was het eerste wedstrijd. Ook hier kon iedereen een medaille behalen. Op het hoogste podium mochten Saar Janssen, Mila Verhaeg en Dani van Ninhuijs. Bij de tweede groep van 2014 en 2015 waren Anne van Mullekom, Chelsey Beurskens en Sofie Teeuwen de nummers 1.

Tekst: SC Pareja