Loods in Grashoek gesloten

21 aug 2023, 09:51 Algemeen
Edward-Media
Afbeelding

De burgemeester van Peel en Maas heeft besloten om een loods aan de Houwenberg in Grashoek te sluiten voor een periode van zes maanden. De burgemeester sluit deze loods, omdat er door de politie een in werking zijnde hennepkwekerij is aangetroffen. Tijdens de sluiting mag de loods door niemand betreden worden.

Inwoners van Peel en Maas moeten zich veilig voelen in hun straten, wijken, dorpen en het buitengebied. De productie en handel in drugs is een onwenselijke situatie, die ernstige gevolgen kan hebben voor de openbare orde en veiligheid. Daarom sluit de burgemeester woningen of (bedrijfs)panden waar sprake is van verkoop, aflevering, verstrekking of het daartoe aanwezig hebben van verdovende middelen. Dat doet de burgemeester op grond van artikel 13b van de Opiumwet en het Damoclesbeleid.

Meld verdachte zaken

Heeft u het vermoeden van een drugspand in uw buurt? Hoort of ziet u verdachte zaken, zoals opvallend veel verschillende mensen die kort op bezoek gaan? Of activiteiten op vreemde tijdstippen? Kijk niet weg en meld het bij de politie via 0900-8844 of via de wijkagent. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of maak melding op www.meldmisdaadanoniem.nl. Bij direct gevaar belt u 112.

U kunt ook contact opnemen met de adviseurs Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente op telefoonnummer 077-306 66 66. Wilt u liever anoniem blijven? Mail dan naar kijknietweg@peelenmaas.nl