Eerste vrouwelijke voorzitter Schutterij Sint Nicolaas Meijel

do 28 mrt, 18:22 Cultuur
Afbeelding

Schutterij Sint Nicolaas Meijel bestaat dit jaar 105 jaar. In deze jaren is er veel veranderd, zijn er uitdagingen geweest, maar ook mooie momenten ontstaan. 22 maart was dan ook een historisch moment binnen de vereniging. John van Rooij heeft zijn taken na 13 jaar als voorzitter van schutterij Sint Nicolaas neergelegd. Zijn functie wordt opgepakt door de eerste vrouwelijke voorzitter Brenda van Rooij.

John gaat zich compleet focussen op het voorzitterschap van de schuttersbond EMM.

Ze is heel enthousiast en zit vol ambities om verder te groeien met onze vereniging

“Wat hij heeft betekend voor de vereniging is in geen woorden uit te drukken. Wij willen John dan ook uit de grond van ons hart bedanken”, aldus de schutterij. 

Afscheid nemen van John betekende dat er ook een zoektocht werd gestart naar een nieuwe voorzitter. Brenda van Rooij is tijdens de algemene ledenvergadering de eerste vrouwelijke voorzitter geworden van schutterij Sint Nicolaas Meijel.

“Ze is heel enthousiast en zit vol ambities om verder te groeien met onze vereniging. Brenda heeft onwijs veel zin om aan de slag te gaan met deze nieuwe functie en is supertrots dat ze hierin het vertrouwen van de leden heeft mogen ontvangen.”