Baarlo doet uitstekende zaken met winst in Lindenheuvel

ma 22 apr, 10:39 Voetbal
Picasa
Afbeelding

Na de verrassende 4-0 zege tegen subtopper Vaesrade een week eerder, behaalde Baarlo zondag 21 april opnieuw een belangrijke overwinning. De roodzwarten wonnen bij laagvlieger Lindenheuvel HC met 1-2.

Baarlo profiteerde voor rust van defensieve fouten van de thuisploeg en leidde halverwege het duel al met 0-2 dankzij treffers van Lars Habets. In de tweede helft domineerden de Zuid-Limburgers optisch, maar Baarlo creëerde in de counter de beste kansen. Het verzuimde echter de definitieve genadeslag uit te delen. Toen Lindenheuvel HC in de slotfase alsnog de aansluitingstreffer wist te maken werd het nog even billenknijpen voor Baarlo, maar de defensie hield stand. Het realiseren van de doelstelling van Baarlo, lijfsbehoud als derdeklasser, lijkt hiermee een kwestie van tijd.

Tekst: Len Gielen / VV Baarlo