Grashoek verliest door strafschoppen

12 apr 2023, 11:37 Voetbal
Afbeelding

Grashoek leed maandag 10 april, tweede paasdag, op sportpark Houtrust in Haelen tegen de gelijknamige club een 4-2 nederlaag. Grashoek trad aan met een door invallers verzwakt team. Zo miste het onder meer zijn beide Oekraïners.

Haelen kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong door twee treffers van Kevin Gijsman. Grashoek kreeg een grote kans door Chris Hunnekens. Vrij voor doelman Hutting schoot hij naast. In de tweede helft dreigde de partij voor Grashoek catastrofale vormen aan te nemen. In de 51e minuut schoot Ken Gommans een strafschop feilloos binnen: 3-0. De geelzwarten legden het moede hoofd echter niet in de schoot en herpakten zich uitstekend met een aantal combinaties. Tjerk en Chris blonken hierbij uit. Ook Stan Cuijpers strooide met enkele mooie passes. Na 57 minuten lukte het Chris Hunnekens de bal in het Haelense doel te werken. In de 82e minuut werd het weer echt spannend toen Tjerk van Sleeuwen de 3-2 scoorde. De hoop op een punt werd de bodem ingeslagen toen de scheidsrechter voor de tweede keer de bal op de stip legde. Dit keer scoorde Joep Houben onberispelijk: 4-2. Daarmee was de wedstrijd beslist.

Tekst: SV Grashoek