Genomineerden bekend voor dertiende Sportgala Peel en Maas

vr 23 feb, 10:23 Algemeen
Afbeelding

De genomineerden voor het dertiende Sportgala Peel en Maas zijn onlangs bekendgemaakt. Het evenement, georganiseerd door de stichting Sportgala Peel en Maas, vindt plaats op vrijdag 12 april 2024 om 20.00 uur in DOK6. 

In de categorie sporttalenten is handballer Deliano Antonio, volleybalster Nina Evers en judoka Marlouk Colbers genomineerd. Op de titel sportman of sportvrouw maken judoka Mark van Dijk, ruiter Henrik von Eckermann en zwemmer Tijn van Kuijk kans. De meisjes van C/B Peelpush strijden om de titel sportploeg, net als het eerste voetbalteam heren van SV Panningen en Judoclub Helden.

Voor de regio Noord-Limburg wordt de winnaar voor de trofee van Iedereen Kan Sporten (IKS) bekendgemaakt voor de categorie Sporters met een beperking. Deze categorie dingt niet mee naar de gemeentelijke sporttrofee. In de categorie Iedereen Kan Sporten zijn handbiker Chantal Haenen, rolstoeldansers Sjuul en Denise Walboomers en dansgroep DSG Expression (Unique) genomineerd.

Naast de categorieën talenten, sportman/sportvrouw en sportploegen, wordt ook de bijzondere waarderingsprijs uitgereikt. De winnaar van deze prijs zal ook pas op de avond zelf bekend worden gemaakt.