Veertigste editie VC Kessel Hemelvaartsvolleybaltoernooi

11 apr. 2023, 16:27 Volleybal
Jaap van 't Ooster
Afbeelding

Veertigste editie VC Kessel Hemelvaartsvolleybaltoernooi 

VC Kessel organiseert op donderdag 18 mei, Hemelvaartsdag, voor de veertigste keer haar Hemelvaartsvolleybaltoernooi. Het toernooi vindt plaats op de sportvelden van VV Kessel op sportpark De Roode Egge.

Meedoen aan het toernooi is mogelijk op alle denkbare niveaus: van beginnend recreatief tot ervaren ver gevorderd en van beach 3 tegen 3 tot het traditionele 6 tegen 6. Na het succes van eerdere jaren is er ook dit jaar weer een aparte poule speciaal voor ‘kiëten’ en vriendengroepen.

Het toernooi staat niet alleen garant voor sportieve prestaties, maar ook voor gezelligheid rondom de vele velden alsmede op het terras bij de feesttent. Na afloop van de wedstrijden barst onder de swingende klanken van de dj het Apres Ski Party toernooifeest in alle hevigheid los.

Al deze ingrediënten en de traditioneel mooie weersomstandigheden leiden ertoe dat vele teams inmiddels tot de vaste gasten op het toernooi gerekend kunnen worden. Ze kijken er al naar uit om elkaar weer op sportieve wijze te bestrijden. Dankzij dit enthousiasme van de deelnemende teams en de vrijwilligers zijn de vorige edities telkens een groot succes gebleken.

Wie zich nog niet heeft aangemeld, kan dit tot donderdag11 mei alsnog doen via www.vckessel.nl