VC Olympia wint streekderby tegen Athos/Trivia

27 mrt 2023, 15:17 Volleybal
Afbeelding

Voor het eerste herenteam van VC Olympia stond zaterdag 25 maart de streekderby tegen Athos/Trivia op het programma. Op bezoek in Sevenum boekten de Panningse heren een 1-3 overwinning.

Dat Athos/Trivia een tegenstander is die VC Olympia niet echt ligt, bleek ook zaterdag weer. Vooral het begin was aarzelend. Olympia toonde zich weliswaar de bovenliggende partij, maar slaagde er onvoldoende in dit in punten tot uiting te brengen. De eerste set werd na een gelijk opgaand begin met 25-19 gewonnen. In de tweede set bleef de thuisploeg langer bij de Panningers in de buurt. Toch ging de winst met 25-22 naar Olympia. De derde set resulteerde door fouten aan de zijde van Olympia en geluk bij de thuisploeg in een 25-17 nederlaag. In de vierde set kreeg Olympia de concentratie weer op orde, waardoor het de wedstrijd toch nog met 3-1 in zijn voordeel wist te beslissen.

Tekst: VC Olympia