Panningen onder druk na nederlaag tegen Melderslo

ma 25 mrt, 16:37 Voetbal
Afbeelding

SV Panningen mocht het op Palmzondag, 24 maart, opnemen tegen Melderslo. Terwijl de blijde intocht van Jezus Christus in Jeruzalem werd gevierd, was er voor Panningen weinig reden tot feest. De omstandigheden waren zwaar, met het hoofdveld afgekeurd en het bijveld ook niet in optimale staat. Een gure westenwind maakte het spel nog moeilijker. Uiteindelijk verloor Panningen de uitwedstrijd met 1-0.

Panningen begon met enkele bekende gezichten in de basis, maar slaagde er niet in om het spel te domineren. Melderslo zette vanaf het begin druk en creëerde gevaarlijke situaties, vooral uit hoekschoppen. Hoewel Panningen af en toe gevaarlijk werd, slaagde het er niet in om echt door te drukken.

Gemiste kansen

In de tweede helft kreeg Panningen enkele kansen, maar slaagde er niet in om te scoren. Melderslo nam uiteindelijk het initiatief weer over en scoorde laat in blessuretijd de 1-0, waardoor Panningen met lege handen achterbleef.

Een moeilijke positie

De nederlaag tegen Melderslo plaatst Panningen op een zorgelijke 13e plaats in 3C, een directe degradatiepositie. De komende twee weken zullen cruciaal zijn voor de technische staf van Panningen om het tij te keren. De volgende wedstrijd tegen Sparta ’18 uit Sevenum zal een belangrijke test zijn voor het team, dat het degradatiespook al ziet naderen.