Ponyclubmeiden van PSV Caprilli behalen prijzen tijdens spring- en dressuurwedstrijd in Maasbree

20 jul. 2023, 09:52 Paardensport
Afbeelding

RC en PC de Cowboys uit Maasbree organiseerde afgelopen weekend een succesvolle spring- en dressuurwedstrijd. Op zondag 16 juli namen de ponyclubmeiden van PSV Caprilli deel aan de dressuurwedstrijd en leverden zij uitstekende prestaties. Voor sommige meiden met een verzorgpony was dit de laatste wedstrijd van het jaar. 

In de klasse DE-B behaalde Anne Kersten met haar paard J’Adore S de eerste prijs met een score van 71,5 procent. Daantje Wijnen volgde haar op de voet met Zepp S en veroverde de tweede plek met een score van 69,5 procent.

In de klasse ABC-B won Milou Haans met Eclair S de eerste plek met een score van 67,5 procent. Lynn Hermsen behaalde met haar paard Kyran S de tweede prijs met een score van 65,333 procent.

Het succes zette zich voort tijdens de springwedstrijd, waar Valerie Joosten met haar paard Charusa uitblonk. Ze behaalde de overwinning in de paardenrubriek van 1 meter met een foutloze eerste ronde en een verbluffende barrage-uitvoering, waarbij ze de hoogste stijlpunten evenaarde met een score van 82,5 punten. De organisatie van RC en PC de Cowboys uit Maasbree feliciteert alle prijswinnaars met hun prestaties en bedankt alle deelnemers voor hun deelname aan de wedstrijd.

Tekst: PSV Caprilli