Piërre Jansen stopt als trainer/coach Bevo Hc Heren 2

ma 11 mrt, 14:17 Handbal
Bevo HC
Afbeelding

Trainer/coach Piërre Jansen stopt aan het einde van dit seizoen bij het tweede herenteam van Herpertz Bevo Hc. Dit opleidingsteam van Bevo Hc komt uit in de Nederlandse Eredivisie.

Na een lange intensieve carrière, zowel als speler als in de rol van trainer/coach, kiest Jansen nu voor meer tijd voor thuis en gezin. Jansen is sinds 2018 jaren intensief bij de jeugdopleiding van de heren van Bevo Hc betrokken.

Verschillende van de spelers waarmee hij is gestart, zijn het afgelopen jaar doorgegroeid naar het opleidingsteam in de Eredivisie. Jansen ging dit seizoen met hen mee in de rol als hoofdtrainer van Herpertz Bevo Hc Heren 2. Jansen: “In dit seizoen komen mijn ervaring als trainer van een prestatiegericht topsportteam en alle aspecten die bij begeleiding en opleiding horen bij elkaar. Ik ben trots op de progressie en de resultaten die we als staf, begeleiding en spelers samen hebben behaald.”

Staf en team hebben nog enkele maanden met veel wedstrijden voor de boeg. Van een echt afscheid is overigens geen sprake. Clubman Jansen zal ook de komende seizoenen nog veel in de sporthal in Panningen te vinden zijn, zij het wat vaker op de tribune.

Tekst: Bevo Hc