Lambert van Berlo nieuwe hoofdtrainer dames Bevo Hc

12 apr 2023, 11:40 Handbal
Afbeelding

Lambert van Berlo neemt vanaf komend seizoen de hoofdmacht van de dames van Bevo Hc onder zijn hoede. Hij is de opvolger van Guido van Erp. Van Berlo krijgt na een jarenlange focus op de herenkant nu een belangrijke rol in het toekomstplan voor de dames van Bevo Hc. 

Na actief handballer en jeugdtrainer bij de club te zijn geweest kwam Van Berlo terecht in de staf van het eerste herenteam. Tien jaar lang was hij assistent-trainer/coach. Bevo Hc hoopt dat Van Berlo met al zijn ervaring op topniveau een belangrijke bijdrage kan leveren aan het plan om de dameskant van de club naar een hoger niveau te brengen.  ”Het is een leuke groep met nu al kwaliteit genoeg om mee te gaan doen voor het kampioenschap in de Tweede Divisie”, aldus Van Berlo. 

De staf wordt aangevuld met Erik van Lier. Hij wordt assistent-trainer bij het eerste damesteam en zal een trainersrol vervullen bij de dames A. Erik is geen onbekende in de regio met trainersfuncties bij Explosion in Tegelen, Handbal Venlo en BSAC Maasbree. Het afgelopen seizoen was hij trainer bij DB1 van Handbal Venlo. Samen met Puck Verlinden gaat Van Lier zorgen voor spelplezier en ontwikkeling bij de jonge talenten en de verbinding leggen met het eerste en tweede damesteam.

Tekst: Bevo Hc