DSG Expression valt in de prijzen

DSG Expression heeft zondag 7 april aan het laatste kwalificatietoernooi van het jaar deelgenomen. De dans- en showgroepen behaalden die dag mooie resultaten.

Afbeelding

Show solo Sterre heeft in een spannende categorie een tweede plek behaald met 242 punten. De garde polka’s hebben hard getraind en dit werd beloond met mooie prijzen. De minioren garde is tweede van de zes geworden. De junioren garde heeft met 247 punten de eerste plek behaald. Daarna was het de beurt aan de show junioren duo’s. Jaliyah en Mirte behaalde de eerste plek met maar liefst 255 punten. Djenna en Jolie zijn tweede geworden.


Toen was het de beurt aan de Karakterdansen. De muisjes van Assepoester zijn eerste geworden met 243 punten. De Red star line dans van de junioren heeft met 262 punten de tweede plek behaald. Daarna was het de beurt aan de hoofdklasse dansers van Expression. De garde mars heeft een eerste plek behaald in de vrije klasse. Garde solo Dyanne is tweede geworden. Als laatste was het de beurt aan onze hoofdklasse Karakter. In een hele spannende categorie hebben ze een knappe tweede plek behaald met 276 punten.

Afbeelding