Slogan centrummanager Jan Bouten vereeuwigd

Dit weekend droeg Jan Bouten officieel het stokje over aan Petra Verbugt, zijn voormalig assistente. Zij mag zich vanaf heden centrummanager noemen. Jans slogan ‘samenwerken maakt het verschil’ is nu vereeuwigd bij de entree van het centrum Panningen.

Afbeelding
Algemeen

In 2020 kondigde Bouten al aan een stapje terug te doen, maar toen werd de benoeming van een nieuwe centrummanager uitgesteld. Om die reden zette hij zijn werk voort. Bouten heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van het Panningse centrum, waarbij hij sprak over zowel de ‘software’ als de ‘hardware’ van het centrum.

Sinds 1 januari wordt dus de rol van centrummanager door Petra vertolkt en dat bevalt tot op heden prima. “Vooral de diversiteit in mijn werk vind ik leuk. Geen enkele dag is hetzelfde en soms heb je dingen in je agenda staan, maar blijkt de dag zelf toch andere dingen te vragen.”

Als nieuwe centrummanager zijn er verschillende speerpunten waar Petra zich op gaat richten de komende tijd. Eén daarvan is het uitgebreider gaan gebruiken van sociale media, maar bijvoorbeeld ook de neuzen van alle ondernemers dezelfde kant op krijgen omtrent openingstijden.