Panningen sluit het seizoen met een overwinning

Panningen sloot het kampioensseizoen maandag 29 mei af met een uitwedstrijd tegen Reuver. Op sportpark Dijckerhof wonnen de groenwitten met 0-3.

Toen de spelers van Panningen het veld betraden vormden de spelers van de tegenpartij een erehaag. Om het kampioenschap luister bij te zetten was de aanhang van Panningen met een dubbeldekker naar Reuver afgereisd. De wedstrijd zelf had niet veel om het lijf. Voor beide partijen stond niets meer op het spel. Reuver stond in de veilige middenmoot en Panningen was al kampioen. Panningen was de betere ploeg en Reuver had weinig in te brengen. In de eerste helft waren er kansen voor Dion Cuijpers, Roy Cuppen, Panningens rots in de branding, en Mathijs Hessen.

Kansen missen

Na 35 minuten onderschepte Nick Wilmer een poging van Reuver tot uitverdedigen. Hij ging een combinatie aan met Jordi Kirkels en rondde zelf af: 0-1. Meteen daarna deed zich een op het oog onschuldig opstootje voor, waarna scheidsrechter Witsiers een Reuver-speler met rood wegstuurde. Daarmee was de wedstrijd feitelijk beslist. Toen Jordi Kirkels net voor rust met een kopbal de lat raakte en Youri van den Hurk de terugspringende bal vervolgens in het doel werkte was de wedstrijd definitief van alle spanning ontdaan. In de tweede helft kon Reuver geen vuist meer maken. Panningen deed wat het al de hele competitie had gedaan: kansen missen. Alleen Robin van Osch scoorde nog de 0-3 in de 60e minuut.

Tekst: SV Panningen