Game event Readification bij Bibliotheek Maas en Peel

Bibliotheek Maas en Peel organiseert maandag 5 juni een lees-en-game activiteit voor gameliefhebbers: Readification. Het vindt plaats bij de Bibliotheek Panningen en start om 16.00 uur.

Ben je fan van Assassin’s Creed Valhalla? Of ben je hier benieuwd naar en wil je deze game op een bijzondere manier beleven? Dan is deze lees-en-game echt iets voor jou. Je reist naar de wereld van Assassin’s Creed Valhalla en ontdekt de verborgen verhalen in de game die nog niemand kent. Daarna ga je met behulp van twee X-boxen het verborgen verhaal verder afmaken. Je bepaalt zelf hoe spannend en onvoorspelbaar het einde wordt.

Deelname

Wil je bij dit bijzondere game event aanwezig zijn? Meld je dan snel aan via www.debibliotheekmaasenpeel.op-shop.nl, want er is maximum aantal deelnemers. Deelname is gratis en er wordt zelfs voor iets lekkers gezorgd. Vergeet niet om je mobiele telefoon mee te nemen om toegang te krijgen tot de verborgen verhalen. Deze readification-activiteit is voor deelnemers vanaf 16 jaar. Ben je jonger, maar wel minimaal 14 jaar, dan heb je toestemming van je ouders nodig.