VV Kessel in naspeeltijd voorbij Grashoek

VV Kessel en Grashoek speelden maandag 29 mei op sportpark Roode Egge in Kessel hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Door een 3-2 overwinning verzekerde Kessel zich van een langer verblijf in de vierde klasse.

Voor Grashoek stond behalve drie punten niets meer op het spel. VV Kessel moest daarentegen nog vol aan de bak om punten binnen te halen voor het veilig stellen van de vierde klasse. Direct na de aftrap zette Kessel druk. Willem Kruijk kreeg de eerste kans maar schoot naast. Even later, in de 8e minuut, was de goalgetter weer bij een aanval betrokken. Hij zette de bal voor waarna Rick Peeters eenvoudig de 1-0 kon scoren. 2 minuten later stond het alweer gelijk. Een verrassend afstandsschot van Jelle Peeters plofte achter de verraste doelman van Kessel: 1-1. Hiermee toonde Grashoek aan dat het niet was gekomen om de punten zomaar cadeau te doen. In de 23e minuut weerde de doelman van Kessel een kopbal van Joep Janssen uit een voorzet van Wiktor Przybek onvoldoende af. Jelle Peeters scoorde uit de rebound zijn tweede treffer: 1-2. Lang kon Grashoek niet van deze voorsprong genieten. Na 32 minuten schudde Willem Kruijk een verdediger van zich af en schoot de 2-2 binnen.In de tweede helft bleef het duel aantrekkelijk. Vooral Kessel kreeg goede kansen op een voorsprong. Toch stond het aan het einde van de reguliere speeltijd nog steeds 2-2. In de 3e minuut van de naspeeltijd bekroonde Wessel van Nisselroy een counter echter met de winnende treffer: 3-2. Hierdoor blijft VV Kessel vierdeklasser.

Tekst: Piet Spee / SV Grashoek