Peelpush Meisjes C naar de Nederlandse kampioenschappen

Het team van Peelpush Meisjes C is zaterdag 29 april in Middelbeers regiokampioen geworden van Zuid-Nederland. Hierdoor zijn de meiden geplaatst voor de Nederlandse Kampioenschappen op 13 mei in Hoogeveen.

Afbeelding

In december werd dit fanatieke team, Peelpush MC1, zeer overtuigend kampioen in de hoofdklasse. Hierna gingen de meiden en coaches de uitdaging aan om te gaan spelen in de competitie van Meisjes B, ook in de hoofdklasse. De meiden hebben hard gewerkt in deze spannende competitie. De ontlading was dan ook groot toen ze tijdens de laatste wedstrijd in Mill wederom kampioen werden.

Een week later, op 22 april, werden alle trommels, vlaggen, spandoeken en toeters uit de kast gehaald voor de Bekerfinale Zuid-Nederland in Panningen. Het werd een bloedstollende strijd tegen Sliedrecht Sport. Maar ook nu trokken de Meisjes C van Peelpush aan het langste eind en mochten ze de beker mee naar Meijel nemen. Nu maken de meiden en coaches zich op voor de Nederlandse kampioenschappen op 13 mei in Hoogeveen.