Wandel gezond heel Peel en Maas rond

De 56e editie van de Jeugdvierdaagse Peel & Maas vindt plaats van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 juni. Deze vierdaagse is een fenomeen dat een plaatsje heeft veroverd in het collectieve geheugen van de regio. Iedereen kent de zomerse vakantiesfeer tijdens de intocht van de lopers in Panningen op de laatste dag.

Elke dag zijn er drie routes met een afstand van naar keuze 5, 10 of 15 kilometer. Deelname is mogelijk voor groepen en individuelen. De routes lopen grotendeels over verharde wegen en grind- en zandwegen. Alle routes zijn opnieuw bekeken en daar waar nodig aangepast.
Voor wandelliefhebbers die graag langere afstanden wandelen, is er op zaterdag 24 juni een dagwandeltocht met als afstanden 5, 10, 15, 25 of 40 kilometer. Deelnemers aan de Jeugdvierdaagse mogen zonder extra kosten deelnemen aan de wandeltocht van 25 of 40 kilometer. Op woensdag 24 mei is het mogelijk om je alvast in te schrijven. Deelnemers zijn welkom tussen 19.00 en 20.30 uur bij café Tinus (Markt 132 in Panningen) of op Cederstraat 4 in Maasbree.

Daarnaast is het ook mogelijk om je in te schrijven via de website van de Jeugdvierdaagse (jeugdvierdaagsepeelenmaas.nl) of op de eerste dag van de vierdaagse.