Verkiezingen

5 maart waren er verkiezingen in Limburg. De kiezer was aan zet voor de Provincie Staten en het Waterschap. U heeft als kiezer uw stem laten horen en een duidelijk signaal gegeven. Uw input willen we graag inbrengen bij behandeling van dossiers waar de Provincie Limburg en het Waterschap invloed op hebben.

De invloed van de provincie en het Waterschap zijn groter dan iedereen denkt. In Peel en Maas is het belangrijk om te zorgen voor bijvoorbeeld voldoende woonruimte en om droge voeten te houden. Dit werd duidelijk tijdens de overstromingen in de zomer van 2021. Zo heeft de provincie invloed op bijvoorbeeld de verhoging van een dijktracé. Om deze reden hebben vier VVD’ers uit Peel en Maas besloten zich kandidaat te stellen voor de Provinciale Staten- en de waterschapsverkiezingen.

Voor beide verkiezingen hebben we als VVD Limburg onze zetels vast weten te houden. Dit zijn er vijf voor de Provinciale Staten en twee voor het Waterschap. We willen via deze manier alle stemmers bedanken voor de steun en we blijven ons onverminderd inzetten jullie.

Kevin Steeghs