Baarlo verliest ook bij MMC

Ook in Weert is het Baarlo zondag 19 maart niet gelukt de eerste zege van dit kalenderjaar te boeken. Het treffen tegen MMC ging met 3-1 verloren.

Op het kunstgras van MMC was het voor de roodzwarten even wennen. Niettemin was de start nog hoopgevend. Al na 5 minuten was Baarlo dichtbij de openingstreffer. Uit een hoekschop kopte Jeffrey Arents de bal met het achterhoofd op de lat. 5 minuten later kwam Baarlo alsnog op voorsprong. Uit een goed opgezette aanval over de linkerflank tikte Laurents van den Ham, aangespeeld door Jeffrey Arents, de bal in het Weerter doel: 0-1. Nog voor rust wist MMC Weert de rollen weer om te draaien. Uit een hoekschop en een goed uitgevoerde counter scoorde de thuisclub tweemaal.

Baarlo ging meteen na de thee op jacht naar de gelijkmaker, maar kwam niet verder dan een schot op de paal. Bij het tumult rondom een discutabele strafschop werd Baarlo-doelman Jeffrey Schouenberg met twee gele kaarten naar de kleedkamer gestuurd. MMC miste de strafschop, maar in ondertal kon Baarlo geen echte vuist meer maken. 10 minuten voor tijd deelde de thuisclub alsnog de genadeklap uit: 3-1.

Tekst: Len Gielen / VV Baarlo