Open repetitie Meijels Mannenkoor

Het Meijels Mannenkoor (Méél Voices) is met z'n 45 jaar nog springlevend en voortdurend op zoek naar mannen die hun stem willen laten horen. Met het oog daarop is er woensdag 22 maart een open repetitie. Onder het motto ‘Zing met ons mee’ vindt de open repetitie plaats in zaal De Hub in gemeenschapshuis In Kepèl aan de Kerkstraat 27 in Panningen. 

Potentiële nieuwe leden en hun eventuele partners zijn hier welkom om te kijken, luisteren, mee te doen en sfeer te proeven. De repetitie staat onder leiding van dirigente Sylvia Berghs en duurt van 19.45 tot 22.00 uur. Het Meijels Mannenkoor/Méél Voices heeft veel zangers uit de regio en wil zich ook in de regio laten horen. Momenteel wordt geoefend aan een door leden gekozen nieuw en modern repertoire voor het Voorjaarsconcert van zaterdag 1 april. Aan dit concert nemen naast het Meijels Mannenkoor ook de Sevensanghers uit Sevenum, het Maasbrees Mannenkoor en gemengd koor Con Amore uit Weert deel. 


Verder wordt druk gerepeteerd voor het Operaconcert op zondag 15 oktober in Neer waaraan het koor deelneemt, samen met de befaamde bariton Marco Bakker en sopraan Ellen Valkenburg, met muzikale ondersteuning van een strijkorkest. Dit concert moet een absoluut hoogtepunt worden voor het 140-jarig mannenkoor uit Neer.