Baarlo verspeelt voorsprong tegen laagvlieger RKSVO

13 feb 2023, 12:44 Voetbal
Picasa
Afbeelding

Het is Baarlo zondag 12 februari niet gelukt om in eigen huis het in degradatienood verkerende RKSVO uit Ospel te bedwingen. Bij rust lagen de roodzwarten met een 2-0 voorsprong nog op koers, maar uiteindelijk moesten ze genoegen nemen met een 2-2 puntendeling.

Na een gelijk opgaande beginfase, met een kans op een vroeg doelpunt voor beide ploegen, nam Baarlo het heft in handen. Dat resulteerde halverwege de eerste helft in de openingstreffer door Sander Gulev die, gelanceerd door Frank Peeters, RKSVO-doelman Patrick Houben met een lob kansloos liet. Op slag van rust was het Jeffrey Arents die op een assist van Dennis van de Vinne Baarlo resoluut naar een 2-0 voorsprong schoot en in een zetel voor een zege leek te zetten.

In de vanuit Baarloos perspectief zeer matige tweede helft werd de riante voorsprong in een tijdsbestek van nog geen vijf minuten verspeeld. Een veerkrachtig RKSVO kwam verrassend, en zeker niet onverdiend, alsnog langszij (2-2). Ook na een tweede gele kaart voor een speler van RKSVO bleek een tandeloos Baarlo niet bij machte om de gasten alsnog op de knieën te dwingen. Integendeel, de Ospelse ploeg trok de puntendeling vrij gemakkelijk over de eindstreep.

Tekst: Len Gielen / VV Baarlo