Voorjaarsconcert Meijels Mannenkoor

vr 8 mrt, 10:18 Cultuur
Con Amore uit Baexem
Con Amore uit Baexem

Op zaterdag 9 maart as. organiseert het Meijels Mannenkoor het traditionele voorjaarsconcert. 

Alhoewel het nog eigenlijk winter is, houden we dit concert nu al om het publiek na de carnaval weer te trakteren op mooie koormuziek. 

Drie gastkoren 

Ook dit jaar heeft de werkgroep drie koren uitgenodigd, die garant staan voor een geweldig repertoire. Te gast zijn De Wiejerdzangers uit St. Joost, gemengd koor Con Amore uit Baexem en mannenkoor de Meulezangers uit Venlo. 

De Wiejerdzangers is een mannenkoor van ca. 30 personen die een gevarieerd programma brengen onder leiding van hun jonge dirigent Koen Vroemen. Gemengd koor Con Amore uit Baexem staat bekend om zijn veelzijdig repertoire met als dirigent Veronika Peerboom-Chujanova. Mannenkoor De Meulezengers sluit het concert af met een gevarieerd repertoire en zingt veelal zonder muziekmappen. Dit koor heeft de laatste jaren een zeer goede naam opgebouwd in de koorwereld en staat onder leiding van Marianne Sherjon, die onder andere ook met haar projectkoor jaarlijks meewerkt aan Viva Classic Live van Sef Thissen. 

Het belooft dus een kooravond te worden van hoog niveau, maar ook een avond dat u kunt ervaren dat zangers veel plezier hebben in het zingen en u mogelijk inspireert om zelf ook te gaan zingen. Het concert begint om 19.30 uur in gemeenschapshuis d’n Binger aan het Alexanderplein in Meijel en wordt geopend door het Meijels Mannenkoor o.l.v. dirigente Sylvia Berghs. De toegang is gratis. Meer informatie op www.meijelsmannenkoor.nl