Op de camping: Familie Wind uit Hardenberg

31 aug. 2023, 12:10 Cultuur
Afbeelding

De zomer is in volle gang en dat betekent dat vakantiegangers vanuit alle hoeken van het land neerstrijken op de camping. Zo ook op Camping Beringerzand in Beringe. Gezinnen genieten van de rustieke natuur, leuke activiteiten en elkaar op deze gezellige plek. In de rubriek ‘Op de camping’ vertellen verschillende gezinnen over hoe ze hun vakantie hier doorbrengen en wat hen naar de Limburgse camping brengt.

Ook uit het Oosten van het land hebben vakantiegangers de weg richting Limburg gevonden. Familie Wind uit Hardenberg is afgelopen zaterdag aangekomen op de camping en ze vermaken zich nu al prima. “Er is heel veel te doen hier. Met name voor onze jonge kinderen.”

Familie Wind heeft al vaker de weg gevonden naar de camping, maar kampeert nu voor het eerst in Limburg. “We zijn vaker naar de kust geweest en wilden dit jaar eens iets anders.” De moeder van het gezin is vroeger al eens in Noord-Limburg geweest en het leek haar wel leuk om dan maar eens deze kant op te gaan.

Activiteiten

De keuze voor de camping in Beringe is onder andere gevallen door de grote hoeveelheid activiteiten en vermaak voor de kinderen. Met name de zwembaden vallen in de smaak. “Eén van de leukste dingen vind ik het buitenzwembad met de glijbanen”, vertelt de zoon van het gezin.

Maar ook de binnenspeeltuin valt in de smaak, evenals enkele koude versnaperingen. “Gisteren hebben we softijs gekregen”, vertelt de dochter namelijk enthousiast.

Omgeving verkennen

Het gezin is dus enkele dagen geleden gearriveerd en heeft nog niet veel van de omgeving gezien, maar daar gaat nog wel verandering in komen. “We deze week waarschijnlijk nog het kasteel in Kessel bezoeken en zeker ook nog een tripje maken op één van de vele pondjes in de omgeving.” En als we de kinderen moeten geloven kan ook een bezoekje aan Toverland niet ontbreken. Toch zal de familie Wind zich ook op de camping prima blijven vermaken. “Op de camping hangt altijd een gemoedelijke sfeer. Het is laagdrempelig, je kunt lekker uitrusten en we hebben al onze eigen spulletjes lekker in de buurt”, is de vader van het gezin enthousiast over de campingvakantie.