Albert Heijn Jan Linders Panningen opent 2 oktober

5 sep 2023, 15:50 Bedrijf
Afbeelding

Dinsdag 12 september is het zover. Dan gaat de Jan Linders aan het Kepringelehof 3 in Panningen om 18.00 uur tijdelijk dicht om daarna weer open te gaan als een Albert Heijn Jan Linders. De winkel wordt op maandag 2 oktober om 14.00 uur feestelijk geopend door het vertrouwde winkelteam.

Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind vorig jaar aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verdergaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit betekent dat Jan Linders eigenaar blijft van de winkels die zij gaat ombouwen naar de Albert Heijn-formule en dat zij deze zelfstandig blijft exploiteren. De medewerkers die werkzaam zijn in deze winkels blijven in dienst bij Jan Linders.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn aan de Sint Antoniusstraat 1 in Heythuysen of bij de gloednieuwe Albert Heijn Jan Linders aan de Pastoor Vullinghsstraat 53 in Sevenum. Deze winkel gaat open op maandag 11 september. Vanaf 2 oktober om 14.00 uur staan de medewerkers van Albert Heijn Jan Linders Panningen weer klaar. De winkel biedt veel nieuwe producten en diensten en heeft de vertrouwde producten van het bekende ‘Onze Trots’-assortiment. Stephan Hendrikx: “We kijken er naar uit om onze klanten te ontvangen in onze nieuwe winkel. Kom langs en vier de opening gezellig met ons mee. Er zijn speciale openingsaanbiedingen, de eerste vijfhonderd klanten krijgen een leuke verrassing en je kunt op de foto met een levensgrote hamster.”