Genomineerden Kiwanis Ondernemersprijs 2023 bekend

19 jul. 2023, 14:13 Bedrijf
Dick Holthuis
Dick Holthuis
Dick Holthuis

Dit jaar zal voor de 13e keer de uitverkiezing van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas worden georganiseerd door de Kiwanis Club Peel en Maas. Voor de editie van dit jaar is als thema gekozen: ‘Mensen, mensen, mensen’. 

Nog maar kortgeleden was automatisering en robotisering het gesprek van de dag. Die beweging is dan ook niet gestopt, integendeel zelfs. Maar, de immense behoefte aan medewerkers die het verschil maken in bedrijven is misschien in belang nog wel groter geworden. Daarover gaat het thema van dit jaar op de breedst denkbare manier. Vijf bedrijven uit de gemeente Peel en Maas zijn hiervoor door een deskundige jury genomineerd en worden dit jaar extra in de schijnwerpers geplaatst. Het gaat om Finest Housing BV uit Panningen, Aliaxis Nederland B.V. uit Panningen, Buiten Zinnen VOF uit Kessel, Sportcenter Balance uit Panningen en Hoeve Braamhorst uit Baarlo.

In september bezoekt de jury elk genomineerd bedrijf en zal op grond daarvan haar keuze van de winnaar van de Kiwanis Ondernemersprijs bepalen. De bekendmaking van de winnaar van de Kiwanis Ondernemersprijs Peel en Maas 2023, alsmede de uitverkiezing van de Rabobank Publieksprijs, vindt plaats op woensdag 1 november in DOK6.

In 2022 won Restaurant E11F zowel Ondernemersprijs als de Rabobank Publieksprijs. Het laatste nieuws over de verkiezing, de aantrekkelijke sponsorpakketten alsook achtergrondinformatie is te vinden op onze website www.ondernemersprijspeelenmaas.nl