Projectkoor met Maasbrees Mannenkoor

za 6 apr, 07:34 Algemeen
Afbeelding

Hou je van zingen? En wil je eens ervaren hoe het is om dat met een heel koor te doen? Dan is dit je kans! Het Maasbrees Mannenkoor is op zoek naar mannen die eens mee willen doen in een projectkoor. Zangervaring is hierbij niet nodig, want er is voldoende begeleiding.

Een projectkoor is een gelegenheidskoor dat een aantal weken repeteert voor één speciaal optreden. Na dit optreden gaat iedereen als het ware weer verder met zijn of haar bezigheden. Bij voldoende aanmeldingen start het projectkoor op maandagavond 29 april 19.30 uur.

De bedoeling is om met het projectkoor een vijftal keren een uurtje in de week te oefenen. Dit gebeurt dan onder leiding van onze dirigent Frederik Verhooghe. Enkele leden van het mannenkoor zullen met het projectkoor meedoen ter ondersteuning. Het uiteindelijke doel is korte optredens op het Pleinfestijn 2024 voor de projectkoorleden die dat willen. Het Pleinfestijn vindt inmiddels al voor de vierde keer plaats in Maasbree. Het is een muziek- en dansfestijn in de open lucht dat dit jaar op zaterdagmiddag- en avond 29 juni georganiseerd wordt door het Maasbrees Mannenkoor.

De locatie is ook dit jaar het Clockenslaghplein achter de kerk in Maasbree. Er worden twee of drie eenvoudige (pop)nummers ingestudeerd. Tweestemmig om de deelnemers wel te laten proeven van de meerstemmige muziek. Informatie is op te vragen via math.steijvers@planet.nl of bij een van de leden van ons koor.