Succesvol weekend voor Heldense ruiters

28 nov 2023, 08:00 Algemeen
Afbeelding

PSV De Cavaliers Helden organiseerde vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 november de Heldense Ruiterdagen Dressuur. Daarnaast kwamen leden van De Cavaliers dit weekend ook in actie op andere concoursen.

Helma Cox startte zaterdag in de klasse M1 op het eigen concours. Met Balou werd ze zesde. Hanna met Man in the Moon won op vrijdag de klasse Z1. Anouk eindigde met Maybeline als vierde in deze klasse. Zaterdag kwam Anouk nog eens aan de start, maar toen met Dazzling Colours. In de klasse M2 behaalde ze de tweede plek. Romee reed met Nacho Nova de klasse M1. Voor haar was eveneens een tweede prijs weggelegd. Milou Hoeijmakers verscheen op zondag aan de start in de klasse L1 met Morris. Haar viel een vijfde prijs ten deel.

Shelly Janssen was in Nederweert actief in de klasse B met pony Kinky Winky. Ze behaalde de tweede plaats. Ook Evi Vaessen reed mee in Nederweert. In de klasse DE-L2 eindigde ze eveneens als tweede. Bij De Peelbergen organiseerde De Karwats een springconcours. Linda Peeters pakte hier de zevende prijs met Q-Music van de Witte Poort in het 1.10m. Anne Pouwels ten slotte won zondag het ZZ-Licht in Overasselt met Don Johnson.

Tekst: PSW De Cavaliers Helden