Op de camping: Familie Klein Legtenberg uit Goor

24 aug. 2023, 07:37 Algemeen
Afbeelding

De zomer is in volle gang en dat betekent dat vakantiegangers vanuit alle hoeken van het land neerstrijken op de camping. Zo ook op Camping Beringerzand in Beringe. Gezinnen genieten van de rustieke natuur, leuke activiteiten en elkaar op deze gezellige plek. In de rubriek ‘Op de camping’ vertellen verschillende gezinnen over hoe ze hun vakantie hier doorbrengen en wat hen naar de Limburgse camping brengt.

De familie Klein Legtenberg is iedere jaar opzoek naar een nieuwe plek in Nederland om te ontdekken. Tot op heden deden ze dit vaker in huisjes, maar dit jaar is het viertal voor het eerst met de vouwwagen op pad. “En die bevalt prima. We hebben het enorm naar onze zin op de camping”, vertelt de moeder van het gezin.

Inmiddels is het gezin al negen dagen op de camping, maar de omgeving moeten ze nog verkennen. “We vermaken ons prima op de camping. Even weg van alle drukte en lekker niets doen.” Toch zal het gezin er nog wel een keer op uit trekken. “We kiezen er bewust voor om ieder jaar naar een andere plek in Nederland te gaan. Je kunt wel heel ver op reis gaan, maar er is zoveel moois te zien in de nabije omgeving dat dat zeker niet altijd nodig is.”

Visjes vangen

Ook voor de kinderen is er veel te doen op de camping en de twee meisjes vermaken zich dan ook prima. “Discozwemmen was heel leuk, maar het leukst vond ik visjes vangen op kermis van de camping”, vertelt één van de dochters enthousiast. Ze won namelijk een mooie prijs met het visjes vangen. “Ik heb een speelgoed NERF-pistool gewonnen!”. Het kon dan ook niet anders dat deze mee op de foto moest.

Tijd voor het gezin

Voor familie Klein Legtenberg is het belangrijkst dat ze tijdens de vakantie tijd voor elkaar hebben en van elkaar kunnen genieten. “In de avond doen we samen vaak wat bordspelletjes of we gaan samen naar de kermis.” Maar ook af en toe een boekje pakken, of tijd voor jezelf hoort erbij. “Mij maak je al blij met lekker een boekje lezen in de stoel. En als de kinderen zich dan ook kunnen vermaken, genieten we volop”, sluit moeders af.