Op de camping: Sven en Daphne uit Voerendaal

19 aug. 2023, 09:00 Algemeen
Afbeelding

De zomer is in volle gang en dat betekent dat vakantiegangers vanuit alle hoeken van het land neerstrijken op de camping. Zo ook op Camping Beringerzand in Beringe. Gezinnen genieten van de rustieke natuur, leuke activiteiten en elkaar op deze gezellige plek. In de rubriek ‘Op de camping’ vertellen verschillende gezinnen over hoe ze hun vakantie hier doorbrengen en wat hen naar de Limburgse camping brengt.

Sven en Daphne zijn (nog) niet heel bekend met het campingleven. Vorig jaar stonden ze voor het eerst op een camping en dat is zo goed bevallen dat ze ditmaal samen met de kleintjes zijn neergestreken in Beringe. “We komen zelf uit Zuid-Limburg, dus is dit een ideale kindercamping op korte afstand”, legt Sven uit.

Vorig jaar zat het gezin in Eersel, maar dit jaar is er voor Beringe gekozen. “We hebben met name gekeken naar wat er georganiseerd wordt voor kinderen en hier is er voor iedere leeftijd de hele dag door wel wat wils”, vertelt Daphne. “En wanneer de kinderen zich kunnen vermaken, zijn wij ook gelukkig”, voegt Sven daar aan toe.

Kinderen

De vier kinderen vermaken zich dan ook prima met alle activiteiten. “Gisteren heb ik meegedaan aan het discozwemmen en dat vond ik heel leuk”, vertelt één van de dochters. Inmiddels staat het gezin één week op de camping en hebben de kinderen al heel wat vriendje en vriendinnetjes gemaakt. Het is dat Daphne een snoepje aanbood, anders waren de dochters niet uit de tent van de campingvrienden gekomen.

Op pad

Sven en Daphne zijn halverwege hun vakantie en staan dus nog één weekje op de camping. Hoewel de activiteiten en het animatieteam in de smaak vallen, wil het gezin ook nog graag op pad. “We zijn nog op zoek naar een recreatiestrand met een meertje. Daar willen we de komende week even uitwaaien”, vertelt Daphne. Hoe dan ook gaat het zestal nog een leuke tweede week tegemoet met naar verwachting heerlijk weer.