Op de camping: Mark en Louella uit Montfoort

19 aug. 2023, 09:00 Algemeen
Afbeelding

De zomer is in volle gang en dat betekent dat vakantiegangers vanuit alle hoeken van het land neerstrijken op de camping. Zo ook op Camping Beringerzand in Beringe. Gezinnen genieten van de rustieke natuur, leuke activiteiten en elkaar op deze gezellige plek. In de rubriek ‘Op de camping’ vertellen verschillende gezinnen over hoe ze hun vakantie hier doorbrengen en wat hen naar de Limburgse camping brengt.

Mark en Louella zijn samen met hun twee zonen van 8 en 11 jaar oud op vakantie in Limburg. Inmiddels staat het gezin 2,5 week op Camping Beringerzand en keren ze over enkele dagen terug naar de provincie Utrecht. “We hebben heerlijk kunnen ontspannen de afgelopen dagen”, vertellen ze enthousiast.

Aangezien het gezin al zeventien dagen op de camping staat, hebben ze zowel het goede als het slechte weer in Nederland meegemaakt terwijl ze op vakantie waren. “Ik kan niet ontkennen dat onze voorkeur uit gaat naar een zonnetje, maar het hoeft ook niet té warm te zijn”, vertelt Louella. Maar ook tijdens de regenachtige dagen heeft het gezin zich prima vermaakt. “We hebben de outlet in Roermond bezocht, maar ook op de camping is voldoende te doen met een binnenzwembad en -speeltuin”, legt Mark uit.

Zonen

“We staan eigenlijk altijd op de camping en dit jaar zei onze oudste zoon dat hij graag een keer naar het zuiden wilde. Nu staan we hier”, vertelt Louella. Eén van de redenen om voor deze camping te kiezen was dan ook het grote aanbod aan activiteiten voor kinderen. Hoewel één van de leukste activiteiten toch echt buiten de camping lag. “De jongens vonden Toverland denk ik de leukste activiteit”, vertelt Louella, die zelf stiekem ook wel genoot van het uitstapje naar het pretpark in Sevenum.

Ontspannen

Mark en Louella hebben er dus bewust voor gekozen om in Nederland op vakantie te gaan. “Het is allemaal goed te berijden. Je hoeft niet altijd ver van huis te zijn om het vakantiegevoel te hebben.” Het viertal geniet dan ook volop van het kamperen. “Op de camping is het gewoon lekker uitrusten, zwemmen en vooral ontspannen. Daarnaast vinden we ook de sociale contacten met andere campinggasten ontzettend leuk. Je leert weer allerlei nieuwe mensen kennen en dat is vaak heel gezellig”, sluit Mark af.