Kermis in Grashoek met diverse activiteiten

27 jul 2023, 09:25 Algemeen
Afbeelding

De jaarlijkse kermis in Grashoek vindt plaats van zaterdag 12 tot en met dinsdag 15 augustus. Dankzij een nieuwe kermiscommissie, bestaande uit enthousiaste inwoners, staan er naast de gebruikelijke attracties nog tal van andere activiteiten op de planning voor jong en oud. De lokale horeca doet ook mee en heeft voor de kermisdagen enkele evenementen op het programma staan.

Met thema ‘Wae doon ‘t same’ is deze kermis tot stand gekomen door de inzet van de dorpscommissie Laeve Grashook, die na teleurstellende geluiden over de kermis in 2022, samen met de gemeente en kermismeester Piet Ebisch, heeft gewerkt aan het vernieuwen van het evenement. De kermis opent zaterdag om 17.00 uur en vanaf dat moment zijn de attracties dagelijks geopend. Er is een gevarieerd aanbod aan attracties, waaronder de rupsbaan, draaimolen, schietsalon, grijpkranen, eendjes, touwtje trekken, de snoepkraam en de viskraam.

Op zaterdag 12 augustus van 19.00 tot 21.00 uur vindt het schiettent-toernooi plaats. Doe mee met je vrienden en maak kans op leuke prijzen, gesponsord door lokale ondernemers. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier op www.laevegrashook.nl/schiettoernooi Op zondag 13 augustus kunnen kinderen vanaf 16.00 uur genieten van een meet & greet met Bing en Pikachu. Deze figuren zijn te vinden op en rond het kermisterrein. Op maandag 14 augustus kunnen alle kinderen gratis geschminkt worden. Lieke van Mullekom en Anita Sijben zullen vanaf 16.00 uur klaarstaan om de kinderen te voorzien van schmink op het gezicht. Voor de kinderen wordt er ook een kleurwedstrijd georganiseerd. Haal de speciale Kermis Grashoek-kleurplaten op via de basisschool of bij gemeenschapshuis de Ankerplaats. Je kunt ook een exemplaar downloaden via www.laevegrashook.nl Kleur, plak of verf de kleurplaat zo mooi mogelijk en lever hem vóór 31 juli in op Berkenhof 6 of Berkenhof 11. Je maakt dan kans op diverse leuke prijzen die op maandag 14 augustus om 18.30 uur op het kermisterrein worden uitgereikt.