Mediaonderzoek naar lokaal nieuws in HALLO

1 mei 2023, 15:21 Algemeen
Afbeelding

Wat is de lokale nieuwsbehoefte van inwoners in Peel en Maas? Op die vraag probeert Kempen Media, in samenwerking met Invior, antwoord te krijgen middels een mediaonderzoek. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken.

Dagelijks wordt er hard gewerkt aan een HALLO met een gevarieerde inhoud, die interessant is voor alle inwoners van Peel en Maas. Graag horen we van onze doelgroep of we in dat streven slagen en of er wellicht verbeteringen mogelijk zijn. Daarnaast richt HALLO zich steeds meer op een online omgeving, welke op dit moment bestaat naast de papieren uitgave. Is het bij u bijvoorbeeld bekend dat nieuws vaak al eerder op de website verschijnt dan in de papieren krant? Het onderzoek richt zich ook op de bekendheid van deze verschillende platformen onder lezers. 

Het hoofddoel van het onderzoek is inzicht krijgen in de nieuwsbehoefte van inwoners van deze gemeente. Om positieve veranderingen te bewerkstelligen, kunnen we niet zonder uw input. Geef uw mening door deel te nemen aan het onderzoek. Scan de QR-code op de achterpagina van deze uitgave en help met uw antwoorden mee aan een verbeterde versie van de HALLO.

Invullen doet u hier: https://enquete.toponderzoek.com/peelenmaasnieuws