15 vragen aan Victoria Geraedts

3 feb. 2023, 10:36 15 vragen
Afbeelding

Naam: Victoria Geraedts 

Leeftijd: 17 

School: Tussenjaar

Woonplaats: Baarlo

Wat voor reis zou je ooit willen maken? 

Ik kom van een familie die houdt van reizen. Er zijn niet veel plekken waar ik nog niet ben geweest. Elk continent heb ik wel gezien, maar als je kijkt naar landen waar ik nog niet ben geweest, dan zou ik heel graag naar Seychellen willen gaan. Seychellen ligt in de Indische Oceaan voor de oostkust van Afrika. Het is een prachtige plek met geweldig warm weer en veel prachtige natuur. Je kunt daar bijvoorbeeld snorkelen, duiken, een cruise nemen naar de eilanden, festivals bezoeken, of gewoon chillen op het strand aan het fantastisch blauwe water. Aangezien de meeste Seychellen immigranten zijn, is de cultuur een mengelmoes van Afrikaans, Europees, Frans en Indiaas. Ik houd ervan om verschillende culturen te beleven, dus dit lijkt me heel interessant om te zien. Als ik met mijn vader zou gaan, zouden wij een all inclusive hotel pakken en ons hele verblijf uitrusten en genieten van de luxe. Als ik met mijn moeder zou gaan, zouden wij elke dag vroeg wakker worden en de hele dag bezienswaardigheden bekijken. Als ik alleen zou gaan, of met een paar vrienden, zou ik allebei doen. 

Wat zou je graag nog willen leren in je leven? 

Hoe ik de vraag ‘wie ben ik?’ kan beantwoorden. Ik denk dat elke tiener wel met deze vraag zit en aan het wachten is op het antwoord. Het is een vraag die ik waarschijnlijk pas na jaren mezelf leren kennen kan beantwoorden. 

Wat deed je als kind het liefst? 

Met mijn vader zwemmen. We deden het elke zaterdag, jaren aan een stuk, tot corona kwam. 

Wat zijn de belangrijkste dingen op je bucketlist? 

Op de toneelacademie in Maastricht toegelaten worden, in mijn eerste film spelen, mijn eerste tattoo laten zetten en met haaien zwemmen.

Wat is je grootste talent? 

Acteren is mijn grootste talent. Ik acteer al bijna 13 jaar.

Wat is je favoriete restaurant? 

Het is geen geheim dat ik van eten houd en altijd nieuwe dingen wil proberen. Het is moeilijk om een favoriet restaurant te kiezen, maar in dat geval zou ik voor Sushimi in Venlo kiezen. 

Wat is de laatste foto die je hebt gemaakt? 

De laatste foto die ik heb gemaakt is een foto van mijn nieuwe kat. Haar naam is Lilith en ze is een zwarte kat met de grootste groene ogen die je ooit zal zien.

Hoe heb je je beste vriend/vriendin ontmoet? 

Mijn beste vriend ontmoette ik in april van 2020, tijdens de eerste quarantaine. Ik heb hem via een oude vriend ontmoet die dacht dat wij het goed met elkaar zouden vinden. Ik had hem een bericht gestuurd op Instagram dat hij eerst genegeerd had. Ik stuurde hem er nog eentje en we begonnen met praten. Na zes maanden constant appen en bellen konden we elkaar eindelijk in persoon ontmoeten. Sindsdien zijn we door onze ‘ups and downs’ geweest en zijn we heel hecht geworden. Hij heeft een geweldige stijl, persoonlijkheid en humor. We lachen altijd samen en maken er altijd het beste van. Ik weet dat ik altijd op hem kan rekenen als ik hem nodig heb.

Wat zou je doen als je nooit meer hoeft te slapen? 

Dan zou ik veel meer tijd besteden aan acteren, zingen, schrijven en mijn kat verwennen.

Heb je een bijbaantje? 

Op dit moment werk ik bij een ‘all you can eat’-restaurant als serveerster. Ik neem bestellingen op, breng drankjes en haal vieze borden op. Ik kom al sinds ik een baby ben bij dit restaurant, dus ik ken de mensen daar heel goed, en werk daar dus heel fijn. Geld verdienen is natuurlijk fijn, maar de baan zelf is ook heel leuk. Ik ben altijd al een ‘mensen mens’ geweest en houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten. Er komen zoveel verschillende types naar ons restaurant en het is altijd interessant. Ook is het daar altijd druk en komen er verschillende problemen voor. Deze problemen oplossen vind ik fantastisch om te doen, dus het houdt me lekker bezig. Het geld dat ik van mijn werk krijg gebruik ik om te sparen voor als ik, hopelijk, naar school ga bij de toneelacademie in Maastricht. Ook geef ik veel uit aan eten en aan mijn kat.

Wat doe je het liefst op een vrijdag- of zaterdagavond? 

Vrijdagavond gebruik ik vaak om met mijn vriendengroep leuke en ‘domme’ dingen te doen. Vaak gaan we naar de stad, pakken we wat te eten en praten dan urenlang over diepgaande onderwerpen of over de ‘domste dingen’ tot laat in de avond. Op zaterdagavond ga ik lekker werken.

Hoe ziet jou ideale dag er uit?  

Ik word wakker rond 13.00 uur, ga naar mijn beste vriend en speel de hele dag Mario Kart.

Wat is je favoriete stuk decoratie in je thuis? 

Mijn favoriete decoratie in mijn kamer is een fotolijst met foto’s van mij en mijn beste vriend, die we maakten in een photobooth tijdens de kermis. Het was een hele leuke avond vol domme beslissingen. 

Wat wil je in het komende jaar gaan doen, dat je eerder nog nooit hebt gedaan? 

Een luxe cruise door de Malediven lijkt me wel wat. Ik en mijn vader zouden dat dit jaar eigenlijk al doen, maar door omstandigheden in de familie moesten we het helaas afzeggen.

Wat kan jou heel erg irriteren? 

Dat is zonder twijfel arrogantie. Ik kan er niet tegen als mensen denken dat ze alles weten en daardoor niet willen luisteren.