Bökkers en Memphis Maniacs op EGOpop

22-2-2018 door: Redactie
Bökkers, rapper Jebroer, The Partysquad, Blackbird en Memphis Maniacs staan vrijdag 25 en zaterdag 26 mei op het podium van het festival EGOpop in Egchel. De organisatie van het tweejaarlijkse muziekevenement maakte de line-up afgelopen week bekend.

De dertiende editie van het festival Egchel Geeft Om pop (EGOpop) vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 en zaterdag 26 mei. Naast Bökkers, Jebroer en House Of Rock staan ook seventies en eighties-rockband Fever of Life en de band The Guv’nors vrijdag op de planken van het evenement. Laatstgenoemde band bestaat uit zes ambtenaren van gemeente Peel en Maas die zichzelf de ‘huisband van gemeente Peel en Maas’ noemen. Daarnaast is er ‘Dé Foute Avond van Pieet’s Parochie’ en Dotje’s Danskerk. Op zaterdag betreden The Partysquad, de band Memphis Maniacs, hardcore-metalband Fleddy Melculy, Call It Off, 19-Twenty, de uit Kessel afkomstige Merel van Blackbird, The Ragtime Rumours, Tributör, Klep Your Hands, Ponies Galore en Stone Office het podium. Daarnaast is er een Buis&Biecht Matinee met diverse dj’s.

De organisatie heeft er voor de editie van dit jaar bewust voor gekozen om meer livebands en artiesten van nu op de programmering te zetten. “We hebben veel jeugd erbij gekregen sinds de editie in 2016”, laat ze weten. “Daardoor hebben we veel nieuwe, verfrissende input gekregen. We hebben hard gewerkt aan een divers programma dat sfeerverhogend werkt, in plaats van enkel grote namen te boeken. Het wordt een festival met meer beleving en voorzieningen op het gebied van eten en drinken dat past bij de behoeften van nu. EGOpop is geen Egchels feestje meer, maar van de hele gemeente Peel en Maas.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie