Nieuwe bus voor vrijwilligersvervoer Kessel

Stichting Vrijwilligers Vervoer Kessel & Kessel-Eik rijdt sinds woensdag 2 januari met een derde busje. Het busje, toepasselijk genaamd 't Buske, vervoert personen die niet zelfstandig in staat zijn grotere afstanden rijdend, fietsend of lopend af te leggen. Het busje gaat iedere maandag en woensdag rijden van 09.00 tot 17.00 uur.

Het busje kan ingeschakeld worden door mensen die graag naar een activiteit ergens in gemeente Peel en Maas of in Neer willen. Onder activiteiten valt ook onder andere een bezoekje aan familie, vrienden of een winkel. Het reserveren van een ritje kan door op een werkdag tussen 09.00 en 10.00 uur te bellen naar 06 30 21 71 06. Rolstoelgebruikers en elektroscooters zijn niet te vervoeren met de bus.

Het busje rijdt iedere maandag en woensdag, maar bij voldoende interesse kan dat uitgebreid worden naar meerder dagen. Het vervoer met 't Buske is geheel opgezet door vrijwilligers en is mede mogelijk gemaakt door giften en sponsoring van gemeente, provincie en andere betrokkenen.